Xavier Lanza, president de la UBIC, i Josep Antoni Martín, president de la comissió de la fira Fora Stocks, van explicar ahir que el certamen del diumenge 4 de març serà un dels més ben assortits que ha viscut la ciutat en els 16 anys de vida d'aquestes darreres rebaixes.

I serà així perquè la conjuntura econòmica ha fet que les rebaixes hagin deixat més gènere que altres anys als magatzems dels comerços, que molts botiguers volen fora de circulació per deixar espai per a nous productes.

Pel que fa a nombre de comerços que plantaran parada al passeig de Pere III, seran una cinquantena, el mateix que l'any passat, però que són vint menys que en els anys de màxima expansió de la fira. Aquest mig centenar de comerços oferiran un centenar de parades al primer tram del passeig de Pere III, de 2/4 d'11 del matí a 2/4 de 9 del vespre. Al segon tram del Passeig hi haurà oferta d'automoció.

Es manté invariable el caràcter lúdic i festiu de la fira amb un inflable davant de Crist Rei, ponis i rucs perquè s'hi passegi la mainada (amb vals de descompte del preu del tiquet que es repartiran a les parades), l'actuació del Quimet amb el seu tricicle i el punt d'informació de la unió de botiguers en un lateral del Casino. La fira Fora Stocks coincidirà amb el dia de celebració de la Transèquia, una coincidència que, lluny de preocupar Lanza i Martín, veuen positiva, "perquè gent crida gent", afirmen, sempre que el dia acompanyi. Sigui com sigui, avancen que la fira es troba plenament consolidada i amb múltiples imitadores.