Pocs el coneixen i els que sí que saben què és, asseguren que és poc concorregut. La posada en funcionament del camí de Sant Ignasi, que uneix Loiola i Manresa, no serà fàcil. Hores d'ara, a diversos centres d'acollida per als pelegrins que hi ha al llarg de la ruta, ni tan sols saben què és. El que resulta més xocant, però, és que aquests centres estan inclosos a la pàgina web oficial del camí.

Els albergs i hostals amb els quals ha contactat Regió7 afirmen majoritàriament que han rebut poca informació sobre aquest projecte de turisme religiós. Els que en tenen més informació, l'han rebut dels pocs pelegrins que, de moment, han fet parada en els seus establiments. D'altres, en canvi, fins ara no han vist arribar ni un sol viatjant. Tot el contrari del que succeeix amb el camí de Sant Jaume, que, asseguren, es manté com el més freqüentat.

De fet, quan se'ls demana informació sobre la ruta ignasiana, molts restauradors la confonen amb el recorregut que segueix les passes de l'apòstol fins a Santiago de Compostel·la. Cal dir que totes dues rutes transcorren quasi paral·leles al llarg de diversos trams.

Informació a fons a l'edició impresa