Els Mossos d'Esquadra han detingut Óscar M. M., de 39 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Manresa, acusat de cometre dos robatoris amb intimidació a dos establiments de la capital del Bages. Amb diversos antecedents, el jutge ha decretat la presó provisional.

El primer robatori es va produir el dia 30 de novembre, cap a les 7 de la tarda, en un establiment del carrer Barcelona de Manresa. L'home va amenaçar la dependenta amb un ganivet de cuina i va sostreure 175 euros de la caixa enregistradora. En aquell moment va entrar a la botiga un matrimoni, als qui va robar els diners que portaven. El segon robatori es va produir l'endemà, pels volts de les 3 de la tarda, en un establiment d'una cadena de drogueries del carrer de Carrió. L'atracador, que portava una bossa al cap per amagar la seva identitat, va amenaçar amb un tornavís la treballadora de la botiga i li va demanar que obrís la caixa enregistradora. Ella no va poder, a causa del seu estat de nervis. Aquest imprevist va fer que el detingut exigís a la dona que li donés quatre anells que duia a sobre, el telèfon mòbil i un rellotge. Tot seguit l'atracador va intentar obrir ell mateix la caixa, moment en què la dependenta, aprofitant la distracció de l'home, va sortir precipitadament de l'establiment a demanar ajuda al carrer.

Óscar M. M. va fugir corrents de la botiga i, gràcies a la descripció donada per la dona als Mossos, se'l va identificar i detenir al carrer del Bruc, a prop del lloc on havia anat a robar.