Segueix-nos a les xarxes socials:

Manresa acull els nous reptes de la gestió d'entitats esportives

El curs està organitzat per l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals

L'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP), amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i el centre sociocultural i esportiu Ateneu Les Bases, organitza el curs monogràfic "Els nous reptes de la gestió d'entitats esportives en temps de crisi", el proper 4 de març, a la Sala d´actes de la FUB a Manresa.

Els detalls de la jornada han estat presentats avui al migdia pel regidor d´Esports i alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i pel president l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals (ACGEP), Josep Montaña.

Junyent ha agraït a l´ACGEP "la descentralització en l´organització de la jornada i la seva celebració a Manresa, una ciutat amb un molt alt nivell esportiu i unes molt bones instal·lacions". L´alcalde i regidor d´Esports ha animat "a directius, tèccnics i administratius de les entitats a assistir-hi. En els moments que vivim, és adient conèixer noves idees i noves estratègies en la gestió esportiva".

Per la seva part, Josep Montaña ha explicat que "és voluntat de l´ACGEP fer aquests actes a tot el territori i amb un tema principal de debat que es complementa amb d´altres conferències relacionades, i amb la participació de ponents experts en la matèria". El president de l´AACGEP ha assegurat que el tema triat "és un tema que ens preocupa en aquests moments, quan hi ha un menor suport de les institucions i del sector privat, i ens toca fer més amb menys".

Per a Montaña, la jornada ens servirà per anar reflexionant sobre "la necessitat d'una progressiva professionalitat de les petites i mitjanes entitats esportives, per donar a conèixer les activitats que desenvolupa l´Associació i perquè aquest acte esdevingui un espai d'intercanvi per a gent de l´esport".

Ampliar els coneixements per prendre millors decisions

El curs monogràfic té l´objectiu d´ampliar el ventall d´alternatives i coneixements a l´hora de prendre decisions en una gestió esportiva sotmesa a un entorn de crisi com l'actual, amb la realització de diferents conferències a càrrec d´experts i expertes del sector. Es proporcionaran idees per respondre a les noves situacions en la direcció d´entitats esportives influenciades per unes característiques econòmiques diferents.

Ells assistents podran intercanviar opinions entre ells, compartint experiències amb la fi d´afrontar nous reptes de futur relacionats amb la respons abilitat de les relacions laborals, l´economia i la comptabilitat dels gestors esportius en les seves entitats.

El curs consta de dues jornades, matí i tarda, amb la opció de dinar a la FUB de Manresa. Durant la jornada es durà a terme una visita a les entitats del centre sociocultural i esportiu Ateneu Les Bases, i una altre visita opcional, a les entitats del complex esportiu el Vell Congost.

Les inscripcions, que són de 35€, estan obertes i es poden fer a través de la pàgina web de l'Associació Catalana de Gestors Esportius Professionals. L´Ajuntament de Manresa subvenciona el 50% del preu a les entitats esportives sense ànim de lucre de la ciutat. Per a més informació, cal adreçar-se a la secció d´Esports de l´Ajuntament.

Prem per veure més contingut per a tu