El jove de 24 anys que va resultar ferit molt greu divendres a la nit en rebre tres ganivetades en una baralla a Manresa ahir ja estava fora de perill a l'hospital de Sant Pau de Barcelona. El noi, segons van explicar fonts familiars, havia respost amb èxit a l'operació quirúrgica a la zona cardíaca, on tenia un tall com a conseqüència d'una de les ganivetades.

Els detinguts per l'agressió, quatre nois d'entre 17 i 19 anys de nacionalitat espanyola, continuaven ahir a la comissaria dels Mossos de Manresa, a l'espera de passar avui a disposició del jutjat de guàrdia, segons fonts policials.

Els fets, tal com va publicar aquest diari, van tenir lloc divendres a 1/4 d'11 de la nit a l'entorn del carrer de Santa Llúcia. Dos joves de nacionalitat marroquina van resultar ferits per arma blanca durant una baralla amb els quatre acusats, que van ser detinguts al cap de poc pels Mossos. Els dos presumptes autors de les ganivetades són acusats de temptativa d'homicidi, i els altres dos, d'encobriment i de baralla tumultuària. El ferit lleu va ser evacuat a l'hospital d'Althaia, i el més greu va ser traslladat a l'hospital de Sant Pau de Barcelona, on des d'ahir es recupera favorablement.