Cap oferta a la subhasta pública convocada per l'Ajuntament de Manresa del local que havia encabit l'Equip Bàsic d'Atenció Social Primària (EBASP) al sector nord de la ciutat, fins que ha estat traslladat a l'Ateneu Les Bases, i pel qual demanava més de 400.000 euros.

No és el primer cop que una subhasta convocada per l'Ajuntament per obtenir diners per finançar-se amb la venda de patrimoni municipal queda deserta. La veritat és que és la tendència general.

Quan l'equip de govern de CiU va presentar el pressupost del 2012, el primer que elaborava després de substituir l'equip de govern tripartit a mitjan 2011, ja va anunciar que vendria patrimoni per intentar fer quadrar els números.

Concretament, es pretenia aconseguir 3 milions d'euros amb la venda de terrenys públics. El gruix dels terrenys que es volia vendre l'equip de govern per quadrar el pressupost eren ubicats al Tossal dels Cigalons i al Tossalet de la Mustela, darrere de la Font dels Capellans. Des de l'oposició es va dir que era una operació tipus "vendre's les joies de l'àvia" en una situació d'ofec econòmic, quan el que caldria seria fer primer el nou pla general urbanístic i després decidir sobre els terrenys. Per a la CUP, d'aquesta manera el pressupost fomentava l'especulació, perquè l'Ajuntament es veia forçat a vendre barat i els compradors acabarien venent més car aquests béns públics.