Segueix-nos a les xarxes socials:

L'Associació Catalana de Protocol reconeix la trajectòria de Glòria Ballús

L'Associació Catalana de Protocol reconeix la trajectòria de Glòria Ballússalvador redó

La cap de protocol de l'Ajuntament de Manresa, Glòria Ballús, ha estat distingida amb el Premi Nacional de Procotol i Relacions Institucionals 2014 que atorga l'associació catalana que aplega els professionals d'aquest àmbit.

Ballús treballa a l'Ajuntament de la capital del Bages des del 1987. Durant el mandat de l'alcalde Ramon Roqueta, en plena transició, va començar a exercir "el que llavors en deien relacions públiques", explica la mateixa Ballús. Va ser a partir del 1987 que es va dedicar plenament a exercir la funció de dirigir el protocol.

Segons l'Associació Catalana de Protocol i Relacions Institucionals (ACPRI), Ballús "és un referent obligat "i "sinònim de cerimonial i de relacions institucionals", disciplina que ha conreat "amb il·lusió, vocació, entusiasme, sentit del deure i responsabilitat". També destaca que el seu "tracte i exquisidesa en les seves formes ha permès dignificar la imatge i la litúrgia de l'Ajuntament de Manresa, i ha contribuït decididament a crear la consciència de la necessitat i dels beneficis del protocol". El lliurament del guardó es farà el 17 d'octubre, en el decurs de la VI Nit ACPRI a Esplugues.

El guardó és un reconeixement a la trajectòria professional de Ballús, que l'any vinent es jubilarà. "Molta gent s'ho mereix més que jo, però no puc negar que em fa il·lusió", ha comentat a Regió7. Segons la seva opinió, l'Associació Catalana de Protocol ha contribuït a dignificar i reconèixer una professió que a molts llocs es té la tendència que faci qualsevol persona, "i no és així. S'ha d'estar format i fer-la amb dignitat". Ballús assegura que "has de tenir la confiança del teu cap, però no ser un càrrec de confiança".

Prem per veure més contingut per a tu