Manresa, juntament amb Granollers i Palafrugell, són els tres municipis que han estat reconeguts aquest any per Unicef per la seva bona pràctica en el projecte de participació juvenil organitzat per la Institució.

Unicef Comitè Espanyol ha informat aquest dimarts en un comunicat que ha atorgat el segell "Ciutat Amiga de la Infància 2014-18" a Granollers, Manresa i Palafrugell, pels seus projectes de dinamització i participació juvenil, que se sumen així a les cinc ciutats catalanes, Lleida, Barcelona, Cornellà i Mollerussa, que ja van rebre aquest reconeixement en anteriors edicions.

El reconeixement per bona practica "Ciutat Amiga de la Infància" s'atorga cada 2 anys a municipis que s'hagin presentat al programa i compleixin les condicions necessàries com fomentar la participació infantil, donar suport a la creació dels plans d'infància municipals i impulsar polítiques en benefici dels nens.

D'aquesta manera, l'organització pretén promoure el desenvolupament de polítiques locals d'infància i fomentar la participació dels ciutadans menors de 18 anys.