El mercat municipal de Puigmercadal acollirà demà divendres de 9 a 14 hores la primera fira-mercat en el que constitueix una nova iniciativa impulsada pels paradistes i per la gerència del mercat, amb el suport de l ´Ajuntament de Manresa, per dinamitzar el mercat. La previsió és que aquesta fira es repeteixi cada divendres amb el mateix horari.

La iniciativa s´emmarca dins el reglament d´ordenació del mercat, que estableix que la concessionària de l´explotació del mercat pot realitzar un mercat setmanal a la Plaça Puigmercadal, sempre i quan els productes que s´hi venguin no siguin coincidents amb el que venen els paradistes del mercat municipal.

La fira mercat que tindrà lloc demà és també una llarga reivindicació dels paradistes del mercat municipal i de la gerència, que contemplen aquesta activitat com una mesura dinamitzadora del mateix mercat municipal.

En aquesta primera edició de la fira-mercat hi haurà una dotzena de parades amb activitats diverses com la venda de perfums, de parament de la llar o d´espardenyer ia, que conviuran en el mateix espai amb parades de productes agraris.

Amb aquesta nova proposta comercial, segons afirma la regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l´Ajuntament de Manresa, Sílvia Gratacós, "es vol posar en valor la importància del mercat municipal, i a la vegada és una aposta ferma cap aquells comerços que venen productes de qualitat i de proximitat".