Després d'anys en què el preu no ha parat d'augmentar, aquest 2015 el preu de la T-10 del Bus Manresa baixa de 8,25 a 7,95 euros (el 3,64%), d'acord amb les noves tarifes aprovades per l'Ajuntament del servei de transport públic urbà. Els preus de la T-mes i del bitllet senzill es mantenen (42,20 i 2,15 euros, respectivament) i neix una targeta pensada per al comerç.

La T-2 Comerç és un títol especial de dos viatges amb un cost de 1,60 euros per tal que els botiguers la puguin oferir com a promoció als clients dels seus establiments.

La T-Bonificada continua oferint viatges gratuïts il·limitats (es manté la taxa de 6 euros per expedició del carnet i 6 euros per expedició de la targeta). Els seus usuaris poden renovar el carnet i la targeta a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, (plaça Major núm. 1), i podran sol·licitar cita prèvia trucant al 010, des d'avui mateix. A partir de l'1 de març, els titulars que no disposin de la targeta vigent per a l'any 2015 hauran de pagar el bitllet per accedir al servei. Amb la posada en marxa de la nova imatge del bus urbà s'ha aprofitat per canviar-ne el color, que passa del vermell al blau; la imatge incorporarà el nou logotip, i el nou nom, de T-Social passa a dir-se T- Bonificada.