El preu de la T-10 del Bus Manresa baixa aquest any de 8,25 a7,95 € (un 3,64%), d´acord amb les noves tarifes aprovades per l´Ajuntament de Manresa, del servei de transport públic urbà per a l´any 2015, per tal de premiar als usuaris habituals del servei. Els preus de la T-mes i del bitllet senzill, es mantenen (42,20 i 2,15 € respectivament).

L´Ajuntament de Manresa fixa els preus del servei en funció de les tarifes aprovades per l´Autoritat del Transport Metropolità (ATM), d´acord amb el Conveni d´Adhesió al sistema tarifari integrat signat l´any 2006. Així, el preu del bitllet senzill del Bus Manresa es fixa en relació al 100% al preu del bitllet senzill d´una zona aprovat per l´ATM. De la mateixa manera, els preus de la T-10 i de la T-Mes, responen al 80% dels preus que l´ATM fixa per aquestes.

Pel que fa a la resta de títols propis del servei manresà, la T-Bonificada continua oferint viatges gratuïts il·limitats (es manté la taxa de 6 euros per expedició del carnet i 6 euros per expedició de la targeta). El servei de transport públic urbà de la ciutat ofereix al comerç un títol especial de dos viatges, T-2 Comerç que té un cost de 1,60€, per tal que el puguin oferir com a promoció als clients del seu establiment.

La renovació de la T- Bonificada

Els usuaris de la T-Bonificada poden renovar el carnet i la targeta a l´Oficina d´Atenció Ciutadana, (plaça Major núm. 1), i podran sol·licitar cita prèvia trucant al 010, des d´avui mateix. A partir de l´1 de març, aquells titulars de T- Bonificada que no disposin de la targeta vigent per l´any 2015 hauran de pagar el bitllet per accedir al servei.

Per a més informació podeu trucar al 010 o dirigir-vos a l´Oficina d´Atenció ciutadana.

Enguany, amb la posada en marxa de la nova imatge del bus urbà s´ha aprofitat per canviar també el color de la targeta Bonificada, que passa de vermella a blava; la imatge, incorporarà el nou logotip; i el nom, de T-Social, passa a dir-se T- Bonificada.