L'Institut Català de Finances (ICF) i CaixaBank, han fet un préstec al Centre Tecnológic de Manresa (CTM) per ajudar al finançament del seu centre. En total, el crèdit serà de 2 milions d'euros, tal com han acordat aquest dimarts Valentí Junyent, alcalde de Manresa; el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana; el director comercial de l´Institut Català de Finances, Antoni Vallès; el president del Comité Executiu del CTM, Francesc Santasusana; i el secretari del patronat, Josep Alabern.

CaixaBank ha liderat aquesta operació de cofinançament que permetrà al CTM encarar el futur amb solvència i continuar la seva tasca en favor de la millora de la competitivitat i el progrés tecnològic de les empreses i l´execució de projectes d´R+D.

Tot plegat, tant l'alcalde Valentí Junyent, com els directors de l'ICF Antoni Vallès, i de CaixaBank Jaume Masana, han afirmat que aquest préstec per facilitar els recursos per portar endavant aquest projecte, milloraran la competitivitat i progrés tecnològic de les empreses, alhora que genera confiança als demés sobre el seu compromís.