El projecte Xup Riera Viva, que treballa per la promoció sostenible de la riera de Rajadell al seu pas pel barri manresà del Xup, convida la ciutadania a una nova activitat de sensibilització ambiental el proper dissabte 11 de Juny.

En aquesta ocasió serà per netejar l'entorn de la riera i fer la inspecció físico-química i biològica de l'estat de l'aigua. El punt de trobada serà davant el local social de l'Associació de Veïns del Xup (als locals comercials del barri) a 2/4 de 10 del matí per, tot seguit, desplaçar-se a la llera de la riera. A les 11 hi haurà un esmorzar popular gratuït i, tot seguit, es farà la inspecció de l'estat de l'aigua. Per motius organitzatius es recomana inscripció prèvia a www.xuprieraviva.cat, al local de l'AV del Xup o al 93 875 47 05.

L'activitat és organitzada per Xup Riera Viva, la xarxa d'agents de custòdia de la riera de Rajadell al seu pas pel barri del Xup, formada per l'Associació de Veïns del Xup, Meandre, Parc de la Sèquia, Esplai 3 Pins, Escola Muntanya del Drac, PDC Xup, Mediviu i L'Arada. Així mateix, també hi ha la col·laboració de l'Ajuntament.