Segueix-nos a les xarxes socials:

El Barri Antic de Manresa celebra avui l'últim dia de les seves festes

Un mercat de nous dissenyadors i un concert-vermut, propostes destacades al parc de la Seu

El Barri Antic de Manresa celebra avui l'últim dia de les seves festesJ. S.

L'Associació de Veïns del Barri Antic de Manresa celebra avui l'últim dia de les seves festes, que aquest any ha hagut de canviar d'ubicació a causa de la campanya electoral, que ha impedit poder celebrar els actes festius a la plaça Major de la ciutat.

Després que ahir al vespre es fes un tast de vins i un sopar solidari de cuines del món, l'escenari principal de la festa d'aquest diumenge serà el parc de la Seu, on, durant tot el dia, hi haurà diferents paradetes i food trucks, a més a més de música d'ambient de DJ.

Els actes principals al parc de la Seu tindran lloc durant el matí. A partir de les 11, es podrà visitar un mercat de nous dissenyadors. I, a la 1 del migdia, tindrà lloc un concert-vermut a càrrec dels alumnes de l'Orquestra Infantil del Conservatori de Música.

L'Associació de Veïns destaca que Cerveses Guineu, Sonica i l'Associació de Comerciants del Barri Antic han ajudat econòmicament a fer possible el concert d'aquest divendres passat a la plaça del Carme, i que, d'altra banda, el col·lectiu L0Antic ha col·laborat en l'organització.

Prem per veure més contingut per a tu