L'Associació de Veïns del Barri Antic de Manresa celebra avui l'últim dia de les seves festes, que aquest any ha hagut de canviar d'ubicació a causa de la campanya electoral, que ha impedit poder celebrar els actes festius a la plaça Major de la ciutat.

Després que ahir al vespre es fes un tast de vins i un sopar solidari de cuines del món, l'escenari principal de la festa d'aquest diumenge serà el parc de la Seu, on, durant tot el dia, hi haurà diferents paradetes i food trucks, a més a més de música d'ambient de DJ.

Els actes principals al parc de la Seu tindran lloc durant el matí. A partir de les 11, es podrà visitar un mercat de nous dissenyadors. I, a la 1 del migdia, tindrà lloc un concert-vermut a càrrec dels alumnes de l'Orquestra Infantil del Conservatori de Música.

L'Associació de Veïns destaca que Cerveses Guineu, Sonica i l'Associació de Comerciants del Barri Antic han ajudat econòmicament a fer possible el concert d'aquest divendres passat a la plaça del Carme, i que, d'altra banda, el col·lectiu L0Antic ha col·laborat en l'organització.