L'Ajuntament de Manresa ha rebut el suport de la Diputació de Barcelona per potenciar el Mercat de Puigmercadal. Manresa entrarà en un programa pilot de l'ens provincial que té per objectiu donar suport i dinamitzar els mercats municipals. El diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Isaac Albert, es va reunir amb la regidora de Dinamització Econòmica i Participació, Mireia Estefanell, i el regidor de Comerç en funcions, Joan Calmet.

La Diputació de Barcelona ja ha donat suport a l'Ajuntament de Manresa en la diagnosi del Mercat de Puigmercadal i en el procés per determinar el model de gestió més adequat per a aquest equipament. Precisament, la concessió administrativa del Mercat de Puigmercadal va finalitzar el 30 de juny, i ha estat prorrogada tres mesos més, mentre s'enllesteix el plec de clàusules de la propera concessió, que és previst que entri en vigor el quart trimestre de l'any.

La Diputació de Barcelona també donarà suport a entitats comercials de la ciutat en aspectes diversos de dinamització. En la reunió també es va parlar de la situació del teixit comercial de la ciutat, de les similituds amb les problemàtiques d'una bona part del comerç del país, i de la necessitat de creure en les pròpies possibilitats i iniciatives, amb el suport, sempre que calgui, des de l'administració municipal.