El President de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha traslladat a l´alcalde de Manresa, Valentí Junyent, el compromís del Govern català amb la commemoració del 125è aniversari de les Bases de Manresa, prevista per a l´any vinent, en la reunió que han mantingut aquest migdia i a la qual també hi ha assistit la primer tinent d´alcalde del consistori manresà, Mireia Estefanell.

Durant la trobada, al Palau de la Generalitat, l´alcalde ha explicat al President les actuacions impulsades fins el moment per l´Ajuntament de Manresa de cara a la commemoració -el 2017- dels 125 anys de la celebració de l´Assemblea Catalanista a Manresa i l´aprovació de les "Bases per a la constitució regional Catalana" al Saló de Sessions de la ciutat, els dies 25, 26 i 27 de març de 1892.

Junyent ha manifestat a Puigdemont la voluntat de Manresa que la celebració d´aquest fet històric tingui el màxim relleu i pugui arribar a tot Catalunya, amb el suport del Govern de la Generalitat. Per la seva part, el President ha manifestat el seu compromís personal amb aquesta commemoració i la predisposició de l´executiu català a donar-li suport.