El grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Manresa ha assegurat en un comunicat que els nous canvis en el cartipàs municipal manresà amb l'entrada de Jaume Arnau en substitució d'Antoni Llobet són un pas més "per donar encara més rellevància a la seva creixent maquinària de comunicació i propaganda institucional".

En el text fet públic aquest dijous a la tarda, Felip González, cap de files del grup municipal, valora positivament el fet que, a partir d'ara, la regidoria d'Habitatge passi a quedar circumscrita a l'Àrea de Serveis a les Persones ja que, considera, s'adiu més amb 'l'actual moment d'emergència social i habitacional'.

González també dóna una rellevància especial al fet que l'escollit per fer-se càrrec d'Habitatge sigui el regidor Joan Calmet, "és regidor bregat en la interlocució amb els representants de la societat civil més mobilitzada i crítica; i ara haurà de continuar esprement les seves capacitats de diàleg i cintura política".

El líder del grup socialista manresà també ha valorat l'ampliació d'atribucions de la regidora Àuria Caus, que passa a ser tinent d'alcalde, portaveu del govern i titular de la nova regidoria de Comunicació. En aquest sentit, Gonzalez ha acusat l'alcalde Valentí Junyent d' '"aprofitar la remodelació de Cartipàs per donar encara més rellevància a la seva creixent maquinària de comunicació i propaganda institucional".

Finalment, sobre el possible impacte en els comptes pressupostaris que pugui tenir la remodelació de l'equip de govern, González ha preferit no fer-ne cap valoració i esperar "a veure amb detall com quedarà definit el règim de dedicacions" abans de fer qualsevol tipus de declaració.