Segueix-nos a les xarxes socials:

Manresa acull una trobada de més de 800 administratius sanitaris

Dels 39.000 professionals de l'Institut Català de la Salut, més de 9.000 són personal d'administració

Més de 800 administratius de l'Institut Català de la Salut (ICS) seran aquest dijous a Manresa per participar en una jornada professional que se celebra per primera vegada a la capital del Bages. Se celebrarà al Kursaal, on debatran temes professionals amb l'objectiu de millorar l'atenció a les persones.

La Jornada d'Administratius Sanitaris es porta a terme amb el lema «Interactuem amb tothom». Es parlarà de temes com ara la gestió de les emocions, noves opcions telemàtiques pe tal que l'usuari tingui accés directe a la seva informació assistencial; la coordinació amb les residències de gent gran o la satisfacció dels pacients.

Aquest tipus de seminaris permeten visualitzar la importància cada vegada més gran dels professionals administratius, i la seva implicació en àmbits com la recerca o la interrelació amb altres organismes i nivells del sistema de salut.

L'ICS és actualment l'empresa pública de serveis sanitaris més important de Catalunya, amb 39.000 professionals. D'aquests, uns 9.000 són administratius. Qui no pugui assistir personalment a la jornada la podrà seguir en directe per internet.

La Jornada d'Administratius Sanitaris començarà a les 9 del matí, mentre que la conferència inaugural es durà a terme a 2/4 d'11 a càrrec de Jaume Soler, fundador i president de la fundació ÀMBIT i director del màster d'ecologia emocional. La cloenda és prevista per a ¼ de 3 de la tarda.

Prem per veure més contingut per a tu