La manresana Isabella Herrero ha tornat del campionat Miss Europa 2016 que s'ha celebrat a Rússia amb la banda de dona de negocis. Miss Espanya veterana, Herrero, de 47 anys, optava a un títol europeu en la mateixa categoria que finalment es va endur una russa. Hi havia una vintena de participants.

El certamen es va dur a terme a la localitat de Sotxi, seu dels últims Jocs Olímpics d'Hivern. Herrero ha explicat a Regió7 que una de les proves consistia en explicar l'experiència vital i laboral, i «van considerar que jo era la que tenia més experiència en negocis». Per això li van atorgar la banda de Bussines woman. La manresana s'ha dedicat pràcticament tota la seva vida a formar models i preparar noies per participar en certamens de bellesa. Ara ha sigut ella la que ha fet el pas i presentar-se a concursos per a veteranes.

Relata que l'experiència a Sotxi ha estat molt bona. «Hi ha una altra visió, una altra mentalitat. Aquí es preparen molt bé per al concurs, com si fos una filosofia de vida. igual que les veneçolanes, que des de petites les eduquen i preparen per presentar-se a Miss Món».

El concurs a Rússia ha durat una setmana durant la qual hi ha hagut activitats d'estilisme, sessions de fotografia, recepcions i visites a la ciutat.

Herrero va obtenir el títol de Miss Espanya veterana el passat mes de maig en un certamen de bellesa a Benalmádena, Màlaga. També es va imposar a la prova de talent que van haver de passar totes les candidates. La manresana va imitar Marilyn Monroe interpretant la cançó "Els diamants són els millors amics de les dones".

Ara està escribint un llibre sobre "Com ser una miss amb gairebé 50 anys i no morir en l'intent", que espera enllestir a finals d'any.