Segueix-nos a les xarxes socials:

Un acte de denúncia recorda que fa vint anys de l'assassinat de Flors Sirera

La trobada, aquest dimecres, servirà per actualitzar la informació relativa als avenços de la querella per aclarir el cas

Un acte de denúncia recorda que fa vint anys de l'assassinat de Flors SireraARXIU PARTICULAR

Coincidint amb el 20è aniversari de l´assassinat de la cooperant manresana Flors Sirera, i amb la voluntat de recordar-la, aquest dimecres tindrà lloc el «Memorial pels Conflictes Oblidats i a favor de la Justícia», a les 8 del vespre, a la Casa Flors Sirera. Sota l´enunciat «Les desaparicions forçades a Rússia, una realitat desconeguda», reivindicarà la valentia de lluitar pels drets humans i la democràcia.

L´objectiu de l´activitat és actualitzar la informació relativa als avenços de la querella per aclarir l´assassinat de Sirera i, de l´altra, donar veu a d´altres situacions de vulneració dels drets humans que existeixen actualment i, sovint, són silenciades. Per aquest motiu, es combinaran a l´acte les aportacions de dues persones coneixedores de l´àmbit dels drets humans.

L´obrirà Marta Ter, llicenciada en Filologia Eslava, que durant vuit anys ha estat la coordinadora d´una campanya de denúncia de la vulneració dels drets humans a Rússia a l´ONG Lliga dels Drets dels Pobles. Seguidament, intervindrà Jordi Palou-Loverdos, advocat de la querella i mediador en processos de pau. La cloenda serà a càrrec dels Trucs de l´AEIG Antoni Gaudí, que posaran el contingut musical. L´acte es desenvolupa gràcies al treball que l´ONGD manresana Inshuti.

Prem per veure més contingut per a tu