Manresa per la República (abans Manresa pel Sí) fa una crida a participar en la manifestació de dissabte vinent a Barcelona per la llibertat de tots els presos polítics. És per aquets motiu que s'organitzen busos a la marxa, que començarà a les 5 de la tarda en un punt encara per concretar.

Manresa per la República, que aplega les entitats i partits de la capital del Bages que estan a favor de la independència, recorda que "dilluns comença la Setmana de la Llibertat, que acabarà amb una gran manifestació el dissabte 11 de novembre per demanar l'alliberament dels presos polítics i per reclamar també la república. L'ANC i Òmnium fan una crida a tots els ciutadans perquè sigui una manifestació multitudinària".

Des de Manresa s'organitzaran busos per tal de facilitar el desplaçament. Es demana a les persones que hi estiguin interessades que facin la seva inscripció amb la màxima urgència, fins dijous a les 21 h.

Hora i lloc de sortida: 14:30 h, des de l´Estació d´Autobusos. Preu: 8 €. Els tiquets es poden adquirir a l´Espai Òmnium (Sobrerroca, 38), de 19 a 21 h, o bé per internet a: https://www.inscriu.me/ca/autobusos-11n-2017-manresa-barcelona-manresa.

Encartellada

D'altra banda, ahir, la plataforma també va participar en l'encartellada que es va fer arreu del país. A Manresa, entre les 11 del matí i les 2 del migdia, segons l'organització, es van repartir prop de 6.000 cartells entre les persones que hi van voler participar. Cartells, en aquesta ocasió, reclamant la llibertat dels presos polítics (el vicepresident i els consellers) i dels presidents d'Òmnium i de l'ANC.