Èxit de convocatòria del sopar per ajudar a recaptar fons per a l'Hospital de Dia d'Oncologia i Hematologia de la Fundació Al-thaia organitzat pel Rotary Club de Manresa-Bages. S'hi han apuntat més de 700 persones.

El sopar té la col·laboració de la Fundació Joviat i del conegut cuiner català Nandu Jubany, que n'ha assumit l'elaboració de manera desinteressada.

El sopar tindrà lloc divendres de la setmana vinent, a 2/4 de 9 del vespre, al pavelló de l'escola Joviat, que dijous va tancar inscripcions amb un ple absolut. Les taules per a empresa costen 1.000 euros (deu persones) i 100 euros pel que fa al cobert individual.

La vetllada «Un somni a taula» tindrà una àmplia representació del teixit econòmic i social del ter-ritori i contribuirà a la campanya de mecenatge que lidera la Fundació Althaia per ajudar a fer realitat el nou equipament de l'Hospital Sant Joan de Déu, que posarà un èmfasi especial en la qualitat tècnica i humana dels professionals per donar seguretat, tranquil·litat, confiança i esperança a les persones malaltes i a les seves famílies.

Les persones que vulguin col·laborar amb el projecte, tot i no poder assistir al sopar, poden fer el seu donatiu a partir de la creació d'una fila 0 del sopar a través de la pàgina web del Rotary Club de Manresa-Bages, www.rotarymanresabages.org.