Els estudiants interessats en la oferta formativa de la UPC Manresa, entre els quals cada vegada hi ha més noies, han anat a conèixer l'escola durant la jornada de portes obertes del Campus de Manresa. Tots han assistit a unes sessions de benvinguda on se'ls ha donat informació general del centre i del Campus de Manresa, i després se'ls han ensenyat les instal·lacions i se'ls hi informat de manera més personalitzada de tots els grau que s'imparteixen a l'escola.

Cada grup d'estudiants ha pogut passar pels diferents espais destinats a cada grau: tallers, aules, laboratoris, museu,? on responsables dels graus i estudiants d'aquests els donaven informació específica dels graus i els resolia tots els dubtes que plantegessin. La jornada ha comptat amb la implicació transversal dels membres de la UPC Manresa. Estudiants, professors i personal d'administració i serveis han acompanyat els visitants i han donat una visió del centre des de la òptica de la seva posició en el centre educatiu.

Un cop finalitzada la visita a l'escola, els estudiants han seguit la jornada visitant la Residència Universitaria i la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa, on se'ls ha obsequiat amb un detall ben dolç.