El local que fins ara compartien Mengem Bages i Manresa en Bici (Mbici) al carrer del Bruc deixa d'estar operatiu i aquestes dues cooperatives passen a organitzar-se de manera diferent per continuar mantenint els seus serveis.

Mbici oferirà els serveis i continuarà organitzant activitats sense disposar d'establiment obert al públic. Ho farà a través de www.mbici.cat. Continuarà realitzant activitats per a escoles, lloguer de bicicletes, guiatge en BTT i altres serveis.

El 2011 va començar a funcionar al número 59 del carrer del Bruc Mbici, un servei de missatgeria i per organitzar sortides turístiques en bicicletes per l'entorn de Manresa.

L'empresa Mbici va néixer per iniciativa de Josep Tomàs, excap de comunicació de l'Ajuntament de Manresa durant els mandats del govern tripartit, d'Adam Majó, exregidor de la CUP a Manresa i actual Comissionat per al Centre Històric, i de Víctor Maeso.

Consideraven que, tot i que existien empreses que realitzaven serveis similars, la seva oferta era totalment nova al Bages.