Una imatge de l´Esfinx de Gizeh d´Egipte ha estat la guanyadora del Concurs de la Fotografia de l´Estiu de Regió7. Organitzat per aquest diari i patrocinat per la copisteria Sarrió, el concurs buscava la foto més bonica. L´ha captada l´objectiu de David Cornado Bahamontes, segons la valoració d´un jurat i la decisió final de professionals de Sarrió.

El guanyador s´emporta la impressió de la fotografia en gran format, emmarcada en alumini negre, gentilesa de Sarrió.

A part d´aquest primer premi se n´atorguen dos més. El segon ha recaigut en Eduard González per una fotografia on es veuen ocells sobrevolant la cúpula del monestir de la Santa Trinitat i Sant Sergi, a Rússia. En aquest cas ha guanyat impressió de dos din-A2 amb laminat brillant.

I el tercer premi és per una imatge de l´illa de Hokkaido, al Japó. La signa Onart Fish i s´emporta la impressió de 50 fotos a la màquina d´autoservei Kodak de Sarrió.

Els premis es van lliurar ahir a la tarda a l´establiment de Sarrió, al carrer Saclosa de Manresa. Els guanyadors es van mostrar molt contents d´haver estat seleccionats i van agrair que s´hagin valorat les seves instantànies. Fotos, en aquest cas, de les seves vacances i de paisatges ben diferents.

El concurs de fotografies de l´estiu s´ha fet durant tres mesos, de juny a setembre, a través del web de Regió7, www.regio7.cat, on s´han pogut penjar les imatges. Se n´han rebut 55, entre les quals s´han escollit les guanyadores.

PRIMER PREMI: DAVID CORNADO

SEGON PREMI: EDUARD GONZÁLEZ

TERCER PREMI: ONART FISH