Valentí Junyent optarà al seu tercer mandat com a alcalde encapçalant la candidatura Junts per Manresa molt renovada. Un dels noms que més sonen per a la seva incorporació a la llista és el del president de l'Associació de Veïns de la Font dels Capellans, Said Ghoula.

Si s'acaba formalitzant l'entrada a la llista d'aquest enginyer mecànic de 45 anys, que treballa a la multinacional Denso com a enginyer de processos, serà el segon dirigent veïnal del barri de la Font que formarà part d'una candidatura convergent, després de Josep Rueda.

Tant el partit com el mateix Ghouda no han confirmat ni desmentit la seva presència a la candidatura electoral i han assegurat que volen mantenir el control del temps de les informacions.

El que no han negat és l'existència de contactes perquè el dirigent veïnal d'origen magribí i manresà des dels 5 anys s'integri a la candidatura.Renovació

Said Ghoula va substituir al capdavant de l'Associació de Veïns de la Font dels Capellans Josep Rueda, quan va posar punt final, per motius de salut, a 38 anys al capdavant de l'entitat.

L'assemblea celebrada el 25 de març del 2017 va triar Ghouda per unanimitat com a nou president, després de residir durant 18 anys al barri. A l'assemblea, Rueda va explicar que ningú no s'havia postulat per rellevar-lo, però que era evident que si es volia que el barri funcionés calia una entitat veïnal que fes de motor.

Per això va proposar la candidatura encapçalada per Said Ghoula. Del nou president, Rueda va destacar la seva joventut i la capacitat per captar gent jove i per renovar l'associació. També, que havia demostrat a bastament la seva implicació al barri col·laborant amb la junta de l'associació de veïns.

Precisament Rueda va formar part de la llista electoral de Convergència i Unió que encapçalava Pere Oms i que va ser la més votada a les eleccions municipals de Manresa celebrades l'any 1995. Pactes postelectorals van relegar Convergència a l'oposició. Josep Rueda va ser regidor municipal fins al 1999 a l'Ajuntament de la capital del Bages.