El gerent d'Aigües de Manresa, Antoni Ventura, ha explicat que el pressupost de l'any que ve destina 240.000 euros a obres d'adequació i renovació de les instal·lacions de les piscines municipals i ha afirmat que, després de 6 anys, «hem aconseguit arribar a l'equilibri econòmic, que era el nostre repte i el nostre objectiu».

Segons Ventura, això ha estat possible «gràcies a incrementar el nombre abonats i s'ha assolit un nivell en què és difícil créixer més». I ha afegit que «crec que hem aconseguit donar bon servei al client i fidelitzar-lo. Això és el que ens dona la capacitat de ser sostenibles. Aquest objectiu s'ha complert després de 6 anys i és un mèrit que s'ha de reconèixer a l'anterior gerent i a tot l'equip que ho ha fet possible, perquè es tracta d'un tema que jo ja me l'he trobat fet».

L'octubre del 2012 es va formalitzar l'acord pel qual Aigües de Manresa assumia la gestió del complex esportiu de les piscines municipals que tenia el Club Natació. El llavors gerent d'Aigües de Manresa, Josep Alabern,va resumir la situació informant que les piscines tenien un deute global de 4 milions d'euros, un dèficit de tres-cents mil euros a l'any i una facturació de 2,5 milions.

I es va mostrar convençut de poder reflotar l'equipament.