La cap de l'oposició al Parlament de Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat que el director de l'Oficina de Drets Civils i Polítics, el manresà Inés ArrimadasAdam Majó. Arrimades ha afirmat en directe a "El matí de Catalunya Ràdio" que "ja em diràs a quin nivell hem arribat a Catalunya que el que parli de drets civils i polítics ha militat a Terra Lliure". La líder de Ciutadans a Catalunya ha lamentat que "un senyor que havia militat a Terra Lliure cobri 6.000 euros al mes" de diners públics.

Per la seva part, el director de l'Oficina de Drets Civils i Polítics ha replicat que "no vaig pertànyer mai a Terra Lliure". I ha afegit que "vaig ser membre militant de Moviment de Defensa de la Terra, una organització legalment constituïda que no posava bombes sinó que en rebia, Al local de Manresa l'ultradreta ens va col·locar un artefacte".

Pel que fa al sou de 6.000 euros, Majó ha explicat que el càrrec de director de l'Oficina de Drets Civils i Polítics té rang de secretari, les categories estan establertes i són públiques". El manresà ha informat que el seu sou brut és de 81.000 euros a l'any. "Tinc un sou alt, certament", ha reconegut.

Segons Majó, el que passa amb Ciutadans és que "els desmuntem el relat que aquí hi ha un problema de convivència" quan el que hi ha són "uns grups molt minoritaris d'ultradreta espanyolista que intenten crispar la societat amb accions que tenen a veure amb amenaces i agressions".