El cap de setmana se celebrarà a Manresa el Dia d'Andalusia. Aquest any compleix la seva 35a edició i estarà dedicat a la província andalusa de Huelva.

Les activitats començaran dissabte a les 12 del migdia al Casino amb l'acte institucional que consistirà en una conferència sobre «Els intel·lectuals andalusos en el procés autonòmic andalús durant la transició democràtica». Anirà a càrrec del professor de la Universitat de Màlaga i membre de la Fundació Blas Infante, Manuel Hijano del Río.

Dissabte mateix a les 8 del vespre se celebrarà al festival del Dia d'Andalusia. Serà al Palau Firal, on actuaran més de 150 alumnes de les escoles de ball i també el duo Aroma Flamenco, que presentarà el seu nou disc, Ni la una ni la otra.

Ja diumenge, a 2/4 de 12 del migdia, se celebrarà la tradicional missa rociera a la parròquia de Crist Rei. L'activitat es tornarà a traslladar al Palau Firal a partir de les 2 del migdia. Hi haurà el dinar de convivència, durant el qual s'homenatjarà la comarca del Condado de Huelva. És previst que hi assisteixin unes 400 persones. Després hi haurà el final de festa.