Inés Arrimadas, que ha estat rebuda amb una pancarta on es podia llegir "Bon viatge Inés. Fins mai més". Arrimadas els ha respost que si creuen que així els faran callar o els faran fora, no els coneixen. Actes com aquest, ha dit, "ens donen més força perquè ens demostren com de necessaris som".

Arrimadas ha volgut agrair la seva presència a les persones que han assistit a donar-los suport a l'acte de Manresa i els ha assegurat que amb Ciutadans sempre tindran la seva veu perquè Catalunya i Espanya "tornin a tenir la pau i la llibertat que es mereixen".

Sobre les crítiques que algunes de les persones assistents a l'acte els han expressat, Rivera els ha recordat que els catalans es caracteritzen "per respectar, no per insultar". Així ha rebutjat que hi hagi qui intenti fer callar les persones que participen en un acte "cridant i insultant" perquè "no tenen idees ni arguments". "Nosaltres no perdrem ni un segon a anar a rebentar els vostres actes", els ha dit, i els ha recomanat que "s'omplin de paciència" perquè Cs guanyarà.

Finalment, preguntat pels resultats del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO), que apunta que per primera vegada des del juny del 2017, els partidaris a la independència de Catalunya són menys que els detractors, Rivera ho qualifica de "símptoma" del que està passant i passarà.