La UPC de Manresa va celebrar ahir la seva tercera sessió de portes obertes en la qual van assistir unes 200 persones interessades en els estudis que es podran fer, de cara al curs vinent, en aquest centre universitari. En concret, tots els estudiants van participar en unes sessions de benvinguda on se'ls va donar informació general del centre i després se'ls va ensenyar les instal·lacions i se'ls va informar de manera més personalitzada de tots els graus que s'imparteixen a l'escola.

Com a novetat, aquest any s'ha optat per organitzar més jornades de portes obertes amb l'objectiu de fer jornades amb grups més reduïts que l'any anterior, i així poder donar una atenció millor als assistents. La d'ahir va ser la tercera jornada, en les anteriors ja van venir unes 350 persones i és previst que se celebri una quarta sessió. En el marc de les jornades de portes obertes, cada grup d'estudiants passa pels diferents espais destinats a cada grau: tallers, aules, laboratoris, museu? on responsables dels graus i estudiants els donen informació específica dels graus i els resolen tots els dubtes que plantegen.

La jornada té la implicació transversal dels membres de la UPC Manresa. Estudiants, professors i personal d'administració i serveis van acompanyar els visitants i van donar una visió del centre des de l'òptica de la seva posició en el centre educatiu.