L'Associació de Comerciants de Sobrerroca, plaça Major, Sant Miquel i voltants organitza les festes del Carme que tindran lloc avui.

La celebració començarà a 2/4 de 10 del matí amb l'inici de l'ofrena floral a la verge del Carme, que és oberta a tothom a la plaça Europa. Les ofrenes de flors es poden fer fins a 2/4 de 8 de la tarda.

A les 10 del matí se celebrarà a la parròquia del Carme la missa en honor a la patrona.

Ja a la tarda, de 6 a 8, a la plaça del Carme tindrà lloc una cantada d'havaneres que anirà a càrrec del grup Sa Parranda i, en acabar, rom cremat per a tothom. A la mitja part de l'actuació xocolatada i croissants. Finalment, a les 8 de la tarda a la parròquia de la Mare de Déu del Carme se celebrarà una missa amb l'actuació de la coral Font del Fil.

Les festes del Carme arriben abans de les festes de Sant Ignasi, impulsades també per l'associació de comerciants de Sobrerroca, plaça Major, Sant Miquel i voltants -amb la Fundació la Cova, la Fundació Turisme i Fires de Manresa i l'Ajuntament-, que oferiran un programa d'actes amb més d'una quarantena de propostes.