Veïns de l'entorn del carrer d'Alfons XII han presentat una instància a l'Ajuntament per denunciar el mal ambient que ha generat a la zona i el soroll que provoca la clientela del restaurant L'Om d'aquest vial d'ençà que va canviar de propietaris.

Els veïns expliquen que «la terrassa del bar ha anat acollint tota una sèrie de clients que aporten mal ambient a la zona i que generen molt soroll des de l'obertura fins al tancament del local. Les rialles escandaloses, crits i discussions no deixen d'envair l'espai públic i molestar comerços, despatxos i habitatges de l'entorn».

A l'escrit que han fet arribar al consistori, demanen «que s'insti als propietaris del bar a reclamar als seus clients el respecte al treball i al descans dels veïns amb el seu silenci i a procurar generar un ambient més cívic» i, també, «que s'insti a la policia local a patrullar sovint per la zona per procurar dissipar o fer desistir els personatges més problemàtics i persistents en actes incívics a freqüentar el bar i la zona». Afirmen que «no estem en contra de l'activitat econòmica d'aquest establiment. Ans al contrari, pensem que millorar l'ambient contribuirà a atreure més clients; entre altres, els veïns que ara no ens hi acostem».

No és la primera vegada que al carrer d'Alfons XII hi ha problemes de soroll i mal ambient. Durant una època, una colla de persones es posaven a les escales d'un establiment tancat del vial a consumir alcohol durant hores.