Quin Passeig se suma un any més a la Festa Major de Manresa programant sessions extra de balls a la fresca i una nova edició del tradicional concert vermut que es farà el dilluns de Festa Major al migdia.

Les activitats començaran el divendres 30 d’agost a les 10 de la nit amb dos balls a la fresca que es faran de manera simultània a les terrasses del Quiosc del Mig, al primer tram del Passeig, i del bar Plaça, a la plaça Espanya.

Aquesta proposta es repetirà durant quatre nits consecutives, les de dissabte, diumenge i dilluns, amb l’excepció que el dilluns començarà mitja hora abans, a 2/4 de 10 de la nit. La música anirà a càrrec de noms consolidats com els de Joan Vilandeny, Jordi Soler, Jordi Bruch o Josep Sáez.

Dilluns de Festa Major, a les 12.30 del migdia, serà el torn del concert vermut de Festa Major. Es tracta d’un acte plenament consolidat que enguany tindrà com a cobla convidada la cobla Ciutat de Girona. Com sempre, es farà al davant del Casino, a l’alçada del restaurant Circus. L’organització va a càrrec de Nova Crida i Diesa Restauració.