El 12 d'agost va començar el tercer pla de millora de l'espai urbà de Manresa. A hores d'ara, el gran gruix de les pavimentacions ja s'ha executat aprofitant l'agost i l'inici de setembre. Només en queda una petita part, que es farà a partir del dia 16 i durarà pocs dies. En concret, la rotonda dels Països Catalans i un tram de Passeig (que es faran en horari nocturn per no generar molèsties). També queda el carrer d'Aneto i trams ja no urbans (camí de la riera de Rajadell i de Castelltallat).

Ahir, es van fer treballs de pavimentació als carrers de Fra Jacint Coma i Galí i de Josep Esteve (i no a l'Alcalde Armengou i al Cadí, com vam explicar per error) i, abans d'ahir, als carrers de València, de les Tortonyes, de Girona i a l'aparcament de la Balconada.

En total, les millores d'aquestes estiu hauran arribat a les calçades de 22 vials de la ciutat, amb una superfície total de 15.805 m2 i una inversió de 430.000 euros. Posteriorment, és previst aprovar les propostes de millora pel que fa a voreres i accessibilitat, i a parcs infantils fins arribar al milió d'euros d'inversió durant aquest any.

Quan es completi el tercer pla de millora de l'espai urbà s'haurà actuat en 50.000 m2 de superfície, entre calçades, voreres i parcs infantils, segons l'Ajuntament.