Balanç satisfactori en la Fira del Vehicle d'Ocasió de Manresa amb un increment de les vendes del 27% respecte de l'any passat. Un total de 109 visitants que s'han apropat al Palau Firal, espai on ha tingut lloc el certamen, han adquirit un cotxe al llarg del cap de setmana. Tot un èxit perquè l'any passat les concessionàries van vendre un total de 86 vehicles.

Ahir a la tarda responsables i treballadors de concessionàries presents a la fira afirmaven que l'afluència de públic havia baixat, però les ganes de comprar, contràriament, havien augmentat. «És una mostra que té lloc al Palau Firal, no al centre de la ciutat, i per tant els visitants no van només a passejar-hi sinó que estan interessats a comprar un cotxe, durant els dos dies de la fira o més endavant», explicava la presidenta del Grup d'Automoció de Manresa, Maria Massana.

Ahir, a les 8 del vespre, encara hi havia visitants en el recinte firal esperant el sorteig de 3.000 euros. Les concessionàries van ocupar pràcticament tot el Palau Firal -a l'interior i al pàrquing exterior- amb prop de 400 vehicles.

Les concessionàries van incentivar les vendes amb preus especials de fira. «El cotxe més antic que tenim és del 2015 i els més nous tenen sis mesos», explicava el responsable de Nou Motor, Jordi Serra. Pel que fa als preus, costaven entre 1.000 i 5.000 euros menys que els cotxes nous.