Ahir va morir als 85 anys d'edat el farmacèutic i metge Joan Pradell Vila. El funeral se celebrarà avui, a les 11 del matí a la sala Montserrat de Fontanova, al car-rer del Bruc, 11-13.

Joan Pradell i la seva esposa, Flora Buxó, van dirigir la farmàcia Buxó i van transmetre la seva vocació per la sanitat als seus tres fills. Tenien també la farmàcia Pradell, que va complir el seu 50è aniversari el dia 20 passat, una celebració de la qual Joan Pradell va poder gaudir.

Joan Pradell, llicenciat en Medicina i Farmàcia, i Flora Buxó, llicenciada en Biologia i en Farmàcia, van fer escola a la seva pròpia llar a través de l'exemple que proporcionava l'oficina de farmàcia familiar, ja que els seus tres fills, Jaume, Ricard i Jordi, van optar per continuar la dedicació dels pares.

Tots tres van aprendre a través de l'observació la importància del tracte personalitzat i proper. La farmàcia era l'eix de l'existència de Joan Pradell, que gaudia molt treballant-hi i va ser el referent perquè els fills s'animessin a seguir els seus passos.