Com ha de ser l'escola del segle XXI? Podem afrontar els reptes del segle XXI amb el sistema educatiu del segle XX? Com volem que siguin les persones i el món del segle XXI? Aquestes són algunes de les preguntes que les 24 escoles FEDAC de Catalunya s'han plantejat i a les quals volen donar resposta amb el pla d'innovació educativa #avuixdemà2024. Per presentar aquesta proposta de transformació profunda de l'escola, la FEDAC organitza aquest dissabte 16 de novembre de 9.30 h a 14.30 h la jornada #avuixdemà2024.

L'acte té lloc simultàniament a quatre seus (FEDAC-Amílcar a Barcelona, FEDAC-Cerdanyola, FEDAC-Manresa i FEDAC-Sant Narcís, a Girona). Al llarg del matí del dissabte, mestres speakers de les 24 escoles FEDAC presentaran els elements més innovadors del projecte #avuixdemà2024, com són les respostes als reptes per potenciar els talents dels alumnes, descobrir el lideratge interior, educar per a una vida plena o desvetllar la consciència planetària per viure el bé comú.

A Manresa, la jornada tindrà lloc dissabte a la Plana de l'Om, des de 2/4 de 10 del matí fins a 2/4 de 3 del migdia. Aquest esdeveniment ja estava programat per fer-se el mes passat però es va postposar perquè en aquelles dates es preveia vaga general i diverses manifestacions de protesta a la sentència de l'1-O. El programa complet de les activitats que es faran a la capital del Bages es pot consultar aquí.

Els assistents també podran participar en tallers d'experiències d'èxit, amb dinàmiques obertes amb mestres i alumnes de la FEDAC. L'acte és obert a tota la comunitat educativa en general, així com a totes les persones interessades a conèixer i experimentar en primera persona el projecte #avuixdemà2024.