Aquest divendres, 15 de novembre, s'inaugurarà la 43a Exposició-Subhasta de Pintures al Centre Cultural del Casino de Manresa (Passeig de Pere III, 27, de Manresa), organitzada per la seu local de Manresa de l'Associació Catalunya contra el Càncer de Barcelona, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Manresa.

L'exposició finalitzarà el dissabte 30 de novembre amb una subhasta solidària de les 56 obres que la integren. Els diners recaptats es destinaran a finançar projectes de recerca oncològica, campanyes de sensibilització i a ajudes directes als malalts i a les seves famílies.

Les obres de l'exposició són cedides gentilment pels seus autors, artistes d'arreu de Catalunya, i no segueixen un únic patró, sinó que estan creades amb tècniques diferents i són de temàtiques diverses. Olis, aquarel·les, pastel, guaix, paisatges, obres figuratives i abstractes conformen a la 43a edició d'aquesta exposició solidària.

La presidenta de la seu local de Manresa, Xus Pérez, juntament amb autoritats municipals i diversos artistes inauguraran la 43a Subhasta-Exposició el divendres 15 de novembre, a les 8 del vespre.