El dijous 21 de novembre, a les 3 de la tarda, tindrà lloc la presentació de l'Informe 2018 de l'Observatori de la Recerca a la Catalunya Central.

L'acte tindrà lloc a la Sala d'actes HUV del Consorci Hospitalari de Vic (c. Francesc Pla "El Vigatà", 1 de Vic) i comptarà amb la presència d'Alba Camps, Delegada del Govern a la Catalunya que en farà la cloenda.

L'Observatori és una iniciativa de la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa i de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Manresa (UPC) amb el suport d'ACCIÓ.

En aquesta edició s'accentua el caràcter transversal de la visió sobre la Catalunya Central ja que incorpora dades de les empreses innovadores.

A les 3 de la tarda Núria Roger, Directora de Transferència de Coneixement del CHV, donarà la benvinguda i, tot seguit, parlarà de "Dades i línies de recerca del CHV". A 2/4 de 4 de la tarda, es presentarà l'Informe de l'Observatori de Recerca de la Catalunya Central, a càrrec Montserrat Méndez, Llorenç Arguimbau i Xavier de las Heras. La cloenda anirà a càrrec d'Alba Camps, Delegada del Govern a la Catalunya Central.