L'antiga fàbrica de l'Anònima va fer, ahir, jornada completa. Des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre l'espai es va convertir en una zona de mercat i lleure dedicat especialment a infants i famílies.

Sota el nom d'El Petit Sarau, el projecte iniciat per cinc mares emprenedores ja fa tres edicions que se celebra. Tanmateix, la d'enguany ha estat la primera que s'ha fet en un espai tan gran, que ha permès una major participació de comerços, amb un total de trenta-cinc paradetes. Pilar Rodríguez, una de les cinc pioneres, va assegurar que l'assistència va tenir un ritme frenètic durant tot el dia i va fer palesa la necessitat de fer de Manresa una ciutat amb més iniciatives per als infants. «Tothom qui ha vingut ens ha felicitat i ens ha demanat que féssim més actes com aquest», deia Rodríguez.

Al llarg del dia es van dur a terme diversos tallers per a la canalla, com ara un d'estampació de fruites i un de pintura facial. Però també es van fer actes per als pares i mares, amb xerrades com la de gestió emocional i la de primers auxilis. Totes van tenir una participació molt alta. L'escenari, situat a l'interior, també va tenir molt bona rebuda, amb els trucs de màgia d'en Màgic Pol, al matí, i amb el concert infantil a les 6 de la tarda.

Com en molts esdeveniments, no hi van faltar les food trucks, que van servir menjar i beure tot el dia.