Segueix-nos a les xarxes socials:

El Lacetània promou la sensibilització contra el maltractament animal

S'ha fet coincidint amb el dia internacional dedicat a aquesta matèria

El Lacetània promou la sensibilització contra el maltractament animalcatpress

L'institut Lacetània de Manresa ha organitzat la seva primera setmana contra el maltractament animal. Durant els darrers dies s'han dut a terme diverses activitats per fomentar el respecte cap els animals. S'ha fet coincidint amb el dia internacional dedicat a aquesta matèria.

El centre ha rebut la visita de col·laboradors externs que han dut a terme xerrades i accions amb els alumnes. Entre d'altres, hi han pres part l'exalumna del Lacetània biòloga ambiental i col·laboradora de la protectora d'animals de Manresa Guadalupe Màrquez i també Maribel Vilà, col·laboradora de la protectora que porta a terme activitats terapèutiques amb animals.

Aquests mateixos dies els alumnes del departament de Visual i Plàstica han fet una acció artística que ha consistit en la creació d'una guineu a partir de notes Post-tit amb missatges i dibuixos fets per alumnes d'ESO.

El centre també ha rebut la visita de la gosseta Pipa per sensibilitzar a tots els alumnes de la importància de tenir cura i respectar els animals.

Prem per veure més contingut per a tu