Els usuaris del bus urbà de Manresa que disposin la T-Bonificada podran renovar a partir de demà el carnet i la targeta, i continuar gaudint dels avantatges d'aquest servei gratuït. Amb l'objectiu de facilitar els tràmits i evitar esperes innecessàries, es recomana a totes les persones usuàries que sol·licitin cita prèvia trucant al telèfon 010. Els tràmits es porten a terme a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), situada a plaça Major número 1.

El període de renovació finalitzarà el 29 de febrer. A partir de l'1 de març, aquells titulars de T- Bonificada que no disposin de la targeta vigent per a l'any 2020 hauran de pagar el bitllet per accedir al servei. La T-Bonificada és una targeta que dona dret als usuaris a viatges gratuïts il·limitats en el bus urbà de Manresa i es renova anualment amb un cost de 6 euros el carnet i 6 euros la targeta, que es poden pagar directament a les oficines de l'Ajuntament.

Es preveu que durant aquest període passin per l'OAC més de 3.000 persones. És aconsellable, per gaudir d'un millor servei, demanar cita prèvia per a diferents tràmits a través de la web de l'Ajuntament o l'app Viu Manresa, o per telèfon, mitjançant el 010. També es pot demanar hora presencialment, a l'oficina.