La catedràtica de francès de l'Institut Lluís de Peguera, Anna Rotllan Verdaguer, i l'associació CAE, formació i serveis socioculturals, són els guanyadors de la quarta edició dels Premis Sèquia, un guardó impulsat per la Fundació Aigües de Manresa-Junta de la Sèquia i la Fundació Universitària del Bages-UManresa per reconèixer persones i institucions que treballen pel progrés de la societat manresana i que són continuadors de l'esperit dels impulsors de la Sèquia.

El lliurament del premi, una escultura de l'artista manresà Ramon Oms, es farà el proper 25 de febrer, a les sis de la tarda, al Museu de la Tècnica de Manresa. També se'ls convidarà a signar el llibre d'honor del guardó. L'acte forma part del programa de la Festa de la Llum.

Rotllan és copresidenta de l'Associació de Professors de Francès de Catalunya, Chevalier de l'Ordre des Palmes Académiques, impulsora de la festa de la Francophonie a Manresa i excap dels estudis de nocturn al Lluís de Peguera.

L'associació CAE gestiona una escola d'educadors en el lleure que és referent a tota la Catalunya Central i que ha ofert de manera sistemàtica i continuada un espai de formació per a les persones que estan al capdavant del teixit associatiu de la ciutat.