L'Associació de Veïns del barri del Vic-Remei de Manresa ha decidit suspendre les seves festes i, també, els concerts previstos dins la programació de la que havia de ser la vint-i-cinquena edició de les Nits Musicals.

El president de l'entitat veïnal, Vicenç Cano, ha explicat que després de mantenir contactes amb la junta i els implicats directes en l'organització s'ha considerat que el més assenyat era prendre aquesta decisió.

Les festes del barri del Vic-Remei obren el calendari de celebracions als barris amb una singular oferta en la qual la música té un paper fonamental.

El barri del Vic-Remei havia de celebrar les seves festes, com és habitual, el maig amb una oferta de lleure en la qual la música havia de tenir un gran protagonisme a través de la 25a edició de les Nits Musicals al barri. El president de l'entitat veïnal, Vicenç Cano, ha assegurat que es volien salvar concerts del juny, però al final s'opta per anul·lar les festes del barri del 9 de maig i, també, els concerts posteriors. «Sap greu, eren els 25 anys de les Nits Musicals i entre moltes altres coses volíem estrenar un tema del músic i col·laborador nostre Jordi Manau», ha explicat el president de l'associació de veïns.