Dues defuncions a l'Hospital de Sant Andreu de persones que estaven ingressades a la unitat d'aïllament han fet que aquest dimecres s'haguessin de lamentar nous decessos a causa del coronavirus després que dimarts no n'hi hagués cap als hospitals de Manresa ni tampoc al Sant Bernabé de Berga. D'aquesta forma ja arriben a 225 els traspassos per l'emergència sanitària als centres assistencials de la capital del Bages. 166 d'ells a Althaia i la resta a Sant Andreu.

La Fundació Althaia de Manresa tenia aquest dimecres 23 pacients ingressats amb el coronavirus confirmat. Són 6 menys que no pas el dia anterior. Una trentena més també estan ingressats als centres que gestiona la fundació sanitària amb símptomes però pendents de fer-se la prova.

Aquest dimecres no s'ha registrat cap defunció. D'aquesta forma el número de traspassos acumulats des que es declarar l'emergència sanitària són 166.

Han augmentat les altes. De les 950 acumulades fins ara, ahir s'he n'hi van afegir sis més. Ia són, per tant, 956.

A l'Hospital de Sant Andreu també han baixat el nombre de persones ingressades per la Covid-19. Són 55, 4 menys que no pas el dia anterior. A les darreres 24 hores han mort 2 persones que estaven ingressades a les unitats d'aïllament. També s'han donat 2 altes a domicili. Un treballador de la fundació assistencial i sanitària ha donat positiu i és confinat al seu domicili.