Les cinc manresanes que fa poc més d'un mes van posar en marxa la iniciativa Eateasy.Manresa a Instagram van estrenar el 14 de juny una aplicació col·laborativa que aplega tots els restaurants de Manresa i rodalia en un format buscador.

Dins l'aplicació, els usuaris podran filtrar segons el tipus de cuina que desitgin, el tipus servei del qual vulguin gaudir (recollida a local, servei a domicili, terrassa o a domicili) o bé segons la població on es trobi.

De tots els restaurants, es podrà trobar tota la informació necessària per fer la reserva, les cartes, els menús especials, la ubicació de l'establiment i recomanacions fetes per les noies d'Eateasy.

A més, els seus usuaris podran registrar-se per poder fer les seves pròpies recomanacions, preguntes, donar detalls si troben alguna informació incorrecta i fins i tot guardar els seus restaurants preferits.

Amb aquesta proposta, el que es vol aconseguir, segons les impulsores del projecte, «facilitar la feina a tothom qui té dubtes sobre quin restaurant pot triar en cada ocasió i donar a conèixer la informació real dels restaurants que es troben al perfil de Eateasy.Manresa». L'aplicació es podrà descar-regar de l'enllaç següent: eateasymanresa.glideapp.io.