L'Ajuntament de Manresa ha reobert aquest divendres amb normalitat l'Oficina d'Atenció al Ciutadà i l'Oficina d'Atenció Econòmica després que els 22 treballadors hagin donat negatiu en la prova de covid-19. El consistori va tancar ahir totes dues oficines perquè un dels treballadors va donar positiu per coronavirus.

Els serveis -tots dos a la planta baixa de l'edifici de l'Ajuntament a la plaça Major- es van tancar com a mesura de precaució i per evitar contagis.

La resta de funcionaris s'han sotmès a la prova PCR per confirmar si pateixen també la covid-19. Aquest divendres s'ha fet públic que tots ells han donat negatiu i, per tant, el servei s'ofereix amb normalitat. Ja van estar tancats durant el confinament i es van reobrir el mes passat.

A requeriment d'aquest diari, el govern municipal ja va explicar que era possible que avui mateix es pugui reobrir, o en tot cas, avui mateix, «prendre les mesures substitutòries pertinents, que es comunicaran si escau».

Ahir es va avisar «a tothom qui tenia cita prèvia, per telèfon mòbil, s'han col·locat rètols informatius a les portes, s'ha informat les persones que han anat físicament a les oficines i també s'han atès alguns casos urgents». L'Ajuntament no va fer nota de premsa, al·lega, per evitar generar alarma entre la població.