L'Estiu Jove de Sant Fruitós de Bages reprendrà la seva activitat normal aquesta setmana després que els participants que havien presentat simptomatologia lleu compatible amb la covid-19 han obtingut un resultat negatiu en les proves PCR que se'ls han efectuat. Així ho va comunicar ahir mateix l'Ajuntament de Sant Fruitós, i la idea és que demà mateix ja es reprengui el programa amb el taller que hi havia previst (per a avui, dilluns, no hi havia prevista cap activitat).

L'Ajuntament va interrompre divendres les activitats tant del mateix divendres com del cap de setmana, i ho va fer de forma preventiva després que alguns dels membres que havien participat en activitats anteriors van presentar símptomes lleus sospitosos de covid. De seguida se'ls van fer les proves, i no es preveia conèixer els resultats fins aquest dilluns, però finalment ahir ja es va saber que havien donat negatiu.

Des del consistori es treballarà per reprogramar les activitats de divendres, dissabte i diumenge que s'han hagut de suspendre.